Vullingen

Heb je een gaatje in je tanden of kiezen? De tandarts kan dan besluiten om een vulling aan te brengen. Een vulling helpt om je tanden te behouden en de schade te beperken.

De tandarts verwijdert het beschadigde gedeelte door te boren en/of te slijpen. Als de tand of kies schoon en droog is, wordt die gevuld. De behandeling kan eventueel onder verdoving plaatsvinden.

Er zijn verschillende materialen waarmee een beschadigde tand of kies kan worden gevuld. Wij kiezen voor composiet, dat heeft de kleur van je tanden/kiezen. Composiet kan ook worden toegepast bij tandverkleuringen.

Vragen over vullingen of tarieven? Stel ze gerust!

Je wilt vooraf weten wat je te wachten staat. Wat gaat er gebeuren en wat kost dat? De tandarts maakt samen met jou een behandelplan. Hier wordt niet alleen de procedure tegen het licht gehouden, maar ook de kosten van de vullingen. En de dekking door je verzekeraar.

Heb je nog vragen over de behandeling of over de kosten? Neem contact met ons op. Wij zijn op werkdagen overdag en `s avonds open.

Alles in huis voor jouw gebit

Welke behandeling we ook voor je verrichten, onze specialisten staan voor goede mondzorg, persoonlijke benadering en professioneel advies. Iedereen is bij ons welkom!

Info

Oplossing voor beginnende gaatjes.

Beschermt de zenuw.

Boren onder verdoving mogelijk.

Ottens Tandartsen probeert voor

elk tand probleem een oplossing te vinden

Neem snel contact op, wij denken met je mee!