Kunstgebit

Een kunstgebit is een behoorlijke stap in je leven. Want je mond is een van de gevoeligste plekken van je lichaam! Natuurlijk; je proeft, je voelt, je kauwt, maar je laat ook aan anderen zien hoe je je voelt! Een gebit bepaalt immers mede je uiterlijk en de manier waarop je lacht.

Als je gebit in zo’n slechte staat is dat die niet meer te redden valt, is het aan te raden om een kunstgebit te nemen. Wij helpen je daarbij. Eerst stellen we samen met jou een plan van aanpak op. Daartoe behoren het maken van een afdruk van je gebit en het verwijderen van de tanden. Vervolgens kiezen we nauwkeurig de kleur en vorm van het kunstgebit.

Als het kunstgebit uiteindelijk wordt geplaatst, zul je eerst moeten wennen. Niet alleen wat betreft het gevoel in je mond, maar ook als het gaat om hoe je lacht en hoe je praat. We helpen je daar graag bij!

De kosten van een kunstgebit

Een kunstgebit brengt een hoop vragen met zich mee. Niet alleen over de prothese zelf, maar ook over de kosten. Op dit terrein nemen we graag al je zorgen weg. We beseffen ons dat de tandartstarieven lang niet altijd even duidelijk zijn, ook niet als het gaat om een kunstgebit. Als onderdeel van het opstellen van het behandelplan vertellen we je ook de kosten en hoeveel uw zorgverzekeraar vergoed.

Info

Kunstgebit als laatste redmiddel

De eerste twee gebitten krijg je van de schepper. Het kunstgebit krijg je van de tandarts!

Ottens Tandartsen probeert voor

elk tand probleem een oplossing te vinden

Neem snel contact op, wij denken met je mee!