Kronen & Bruggen

Als je tand of kies erg beschadigd is, wordt het lastiger om je tanden gezond te houden. Het kan zijn dat er een kroon of zelfs een brug nodig is.

Een kroon is een kapje van metaal of porselein dat wordt geplaatst over een beschadigde of gevulde kies of tand. Een kroon beschermt de tand en biedt stevigheid. De tandarts slijpt de tand of kies eerst bij, zodat de kroon erover heen past en zorgt ervoor dat de kroon wat betreft kleur en vorm past bij uw gebit.

Als er een tand verloren is gegaan, kunnen we deze vervangen door een brug te maken. Aan beide zijden van de ontbrekende tand wordt een kroon aangemaakt. In de ruimte waar de kies heeft gezeten komt een zwevend deel, de brug. De brug sluit qua kleur en vorm aan bij je tanden.

Kronen & Bruggen, en alles wat je nodig hebt

Kronen en bruggen zijn niet de enige behandelingen die wij verrichten. Wij zijn een veelzijdige en moderne tandartsenpraktijk en wij kunnen meerdere oplossingen aanbieden.

Naast kronen en bruggen doen we onder meer facings en implantaten. We maken kunstgebitten en verwijderen verstandskiezen. Alles om uw gebit zo gezond en mooi mogelijk te maken, zodat je met een gerust gevoel je tanden kunt laten zien.

Meer weten over Kronen & Bruggen?

Heb je vragen? Is er iets niet duidelijk rond de procedure en behandeling van kronen en bruggen of andere tandheelkundige behandelingen, wij helpen je graag. EN: als dat helpt, kun je bij ons in termijnen betalen via Infomedics (onze factoring maatschappij).

Wij kennen geen wachtlijsten en zijn op werkdagen overdag en `s avonds open.

Zo werkt het

Info

Een kroon beschermt de tand en biedt stevigheid.

Sluit qua kleur en vorm aan bij je tanden.

Betaling in termijnen mogelijk via Infomedics.

Ottens Tandartsen probeert voor

elk tand probleem een oplossing te vinden

Neem snel contact op, wij denken met je mee!