Klikgebit

Een klikgebit is niet te onderscheiden van een echt gebit en een solide oplossing als je delen van je gebit mist. Een klikgebit zit op twee tot vier implantaten bevestigd aan je boven- of onderkaak. Door deze constructie zit het stevig vast, maar je kunt het ook uitnemen. Een klikgebit vervangt het kunstgebit als deze niet genoeg houvast heeft.

Je hoeft voor een klikgebit niet over te stappen naar een ander adres. Wij maken alles in orde, doordat we specialisten in onze praktijk hebben die het fijne weten van gebitsprotheses.

Vragen over uw klikgebit? Stel ze gerust!

Wij begrijpen heel goed dat het op zich al vervelend genoeg is als je aan een klikgebit of een andere gebitsprothese toe bent. Dus nemen we met liefde alle onzekerheden bij je weg en geven we je antwoord op al je vragen. Hoe verzorg je een klikgebit? Hoe lang gaat een klikgebit mee? Je kunt altijd op de praktijk langskomen voor vragen. Wij zijn elke werkdag, ook ‘s avonds .

Geen tijd om de praktijk te bezoeken? Ook voor telefonisch advies zijn we dagelijks bereikbaar van 07:00 uur ‘s ochtends tot 22:00 uur ‘s avonds.

Individueel advies bij een klikgebit

Of het gaat om een klikgebit, een periodieke controle of een wortelkanaalbehandeling; wij vinden iedere patiënt even belangrijk. Je moet je prettig voelen, en een gezond gebit draagt daar aan bij. Dus moet je kunnen vertrouwen op goede mondzorg. Hier zet ons team van specialisten zich voor in met hoogstaande behandelingen, een persoonlijke benadering en individueel advies.

Je wordt persoonlijk betrokken bij de procedure en geïnformeerd over de behandeling, de kosten en de tijdsduur. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en worden onzekerheden voorkomen. En: iedereen is welkom. Of je nou een jonge moeder bent of inmiddels overgrootvader; student of jubilaris.

Info

Een klikbebit zit op twee of meerder implantaten

Klikprothese zit stevig vast

Een klikprothese zit in de basisverzekering

Klikgebit behoeft een lage eigen bijdrage uit de basisverzekering

Ottens Tandartsen probeert voor

elk tand probleem een oplossing te vinden

Neem snel contact op, wij denken met je mee!