Kindertandarts

“Jong geleerd is oud geprofiteerd”, vooral als het op mond- en tandzorg aankomt. Wie op jonge leeftijd bewust wordt gemaakt van goede mondzorg heeft daar op latere leeftijd plezier van. Daarom is het verstandig om je kind(eren) al voor hun tweede jaar mee te nemen naar de tandarts. Daardoor wordt het kindergebit beter gecontroleerd. Daarnaast beschikken wij over een speciale kindertandarts waardoor de angst voor de tandarts al vanaf jonge leeftijd wordt verholpen.

Bij ons leren kinderen vertrouwen te krijgen in tandheelkundige behandelingen. Niet alleen weet de kindertandarts alles over het kindergebit en hoe dit te behandelen maar zij stelt de kinderen ook op hun gemak. De kindertandarts weet als geen ander hoe verschillend kinderen kunnen zijn en hoe je daar mee om moet gaan. Ook -en vooral- wanneer ze bang zijn.

De kindertandarts past binnen de filosofie van Tandartspraktijk Ottens

Iedereen heeft recht op goede mondzorg en een persoonlijke behandeling tegen een gangbaar tarief. Dus ook kinderen. Tot hun achttiende wordt de mondzorg van kinderen vergoed door de basisverzekering.

Je kunt je kind ook meenemen voor controle als je zelf een afspraak hebt met de tandarts. Dat kan als het tijd is voor een periodieke controle, maar ook als je andere behandelingen moet ondergaan, zoals vullingen, kronen en bruggen of het bleken van uw tanden.

Info

Jong geleerd is oud gedaan.

Kind vriendelijke tandartsen

Voorkomen is beter als genezen.

Ieder kind gaat lachend de deur uit.

Wij hebben zeer veel geduld met kinderen.

Ottens Tandartsen probeert voor

elk tand probleem een oplossing te vinden

Neem snel contact op, wij denken met je mee!