Implantaten

Wanneer u een kies of tand verliest, kunnen wij voor u een implantaat in de kaak zetten. Dit wordt ten zeerste aangeraden wanneer de tanden of kiezen naast de ruimte waar u uw tand verloren heeft volledig gaaf zijn. Wanneer de tanden toch al gevuld zijn kunt u ook nog kiezen voor een brug.

Na een eerst grondig onderzoek met röntgenfoto’s kunnen wij voor u een prognose maken, of implantaten geplaatst kunnen worden. Na de plaatsing van de implantaten moet altijd drie of zes maanden gewacht worden met belasting, afhankelijk of men in de onder- of boven kaak implanteert. Na deze tijd kunnen de kronen of knopjes in een klikgebit geplaatst worden. Ook op plaatsen waar te weinig bot is kunnen wij door middel van bot-ophoging toch nog onze kleinste implantaten zetten.

Sommige verzekeringen vergoeden implantaten gedeeltelijk. Dit kunt u opzoeken in de voorwaarden van uw verzekeringspolis.

Vragen over implantaten? Stel ze gerust!

Wij hechten aan een patiëntrelatie op basis van vertrouwen. Of je nou implantaten wil laten plaatsen of een andere behandeling, we stellen eerst samen met jou een plan op, waar we ons ook aan houden. Zo krijg je volledig inzicht in het probleem, de behandeling zelf en de kosten.

Mocht je vragen hebben over facings of advies willen inwinnen over bijvoorbeeld onzichtbare beugels of andere gebitsbeschermers, wij helpen je met alle plezier. Niet alleen op de praktijk, maar ook aan de telefoon.

Zo werkt het

Info

Tand verloren? Implantaat.

Implantaten gaan zeer lang mee.

Transparantie over de behandelkosten.

Specialist in mini implantaten.

Onze specialisten kunnen ook op zeer moeilijke plaatsen implantaten zetten.

Ottens Tandartsen probeert voor

elk tand probleem een oplossing te vinden

Neem snel contact op, wij denken met je mee!