Frameprothese

Als delen van je gebit vervangen moeten worden en een brug, kroon of implantaat niet geschikt blijkt te zijn dan is een frameprothese wellicht de beste oplossing.

Een frameprothese vervangt één of meerdere tanden of kiezen. Het verschil met een brug, kroon of implantaat is dat u de frameprothese uit uw mond kunt nemen. Door zijn constructie blijft de prothese uitstekend op zijn plaats. Dit komt de pasvorm en stabiliteit ten goede, waardoor de prothese één wordt met je originele gebit.

Vragen over frameprothese?

Heb je vragen over de frameprothese? Zoals over de behandeling, de kosten en de tijdsduur van de behandelprocedure? Vooraf nemen we stap voor stap het behandelplan met je door. Hierin komt ieder aspect aan bod, ook de dekking van je zorgverzekeraar, en is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

Heb je naderhand meer vragen dan kunt u ook per telefoon advies inwinnen. Wij zijn vijf dagen per week bereikbaar. Ook ‘s avonds.

Van een frameprothese tot en met vullingen

Iedereen – jong en oud – kan bij ons terecht. Wij hechten veel waarde aan goede mondzorg en een persoonlijke benadering. Doordat wij op elk gebied een specialist in huis hebben hoef je nooit over te stappen naar een andere tandarts en word je in een vertrouwde en bekende omgeving behandeld.

Wij doen meer dan alleen het maken van een frameprothese en andere protheses. Onze praktijk kenmerkt zich door haar veelzijdigheid. Naast periodieke controles en gebitsreiniging, verzorgen wij ook tandheelkundige behandelingen als wortelkanaalbehandelingen en het plaatsen van vullingen. Daarnaast zijn wij ook in staat kleine chirurgische ingrepen uit te voeren.

Info

Een frameprothese vervangt één of meerdere tanden of kiezen.

Door zijn constructie blijft de prothese uitstekend op zijn plaats.

specialisten op het gebied van gebitsprotheses.

Van 7:00 tot 22:00 uur specialist bereikbaar.

Transparantie over de behandelkosten.

Ottens Tandartsen probeert voor

elk tand probleem een oplossing te vinden

Neem snel contact op, wij denken met je mee!