Facings

Staan je tanden misschien scheef? Mist er een hoekje of zijn je tanden verkleurd? Daar kunnen we je goed mee helpen. Met Facings bijvoorbeeld.

Een facing is een schild van composiet of vulmateriaal dat op de tand wordt geplakt. De facing krijgt de vorm en kleur van je gebit, zodat de tand er naturel uitziet. Om de facing goed te plaatsen, moeten je tanden eerst een stukje beslepen worden. Facings gaan gemiddeld vijf tot tien jaar mee en kunnen daarna worden vervangen door nieuwe.

De kosten hangen af van het materiaal dat je kiest: composiet of porselein. De keuze is aan jou, beide materialen hebben zowel voordelen als nadelen, afhankelijk van de toestand van je gebit. Je krijgt in elk geval precies te horen hoeveel een facing kost.

Vragen over facings? Stel ze gerust!

Wij hechten aan een patiëntrelatie op basis van vertrouwen. Of je nou facings wil laten plaatsen of een andere behandeling, we stellen eerst samen met jou een plan op, waar we ons ook aan houden. Zo krijg je volledig inzicht in het probleem, de behandeling zelf en de kosten.

Mocht je vragen hebben over facings of advies willen inwinnen over bijvoorbeeld onzichtbare beugels of andere gebitsbeschermers, wij helpen je met alle plezier. Niet alleen op de praktijk, maar ook aan de telefoon.

Zo werkt het

Info

Krijgt de vorm en kleur van je gebit.

Facings gaan vijf tot 10 jaar mee!

Verkrijgbaar in composiet en porselein.

Transparantie over de behandelkosten.

In termijnen betalen mogelijk.

Ottens Tandartsen probeert voor

elk tand probleem een oplossing te vinden

Neem snel contact op, wij denken met je mee!