Tanden bleken

Er zijn verschillende redenen waardoor je tanden kunnen verkleuren. Je tanden worden geler of bruiner. Dat is zonde van het gebit dat mede bepalend is voor het uiterlijk. Het bleken van tanden is een uitstekend middel om verkleuring te verhelpen. Je krijgt er een stralende glimlach voor terug. Er zijn twee manieren om te bleken. Dat is één door middel van een thuiskit. Een andere mogelijkheid is bleken in de praktijk. U kunt met onze tandartsen afspreken welke methode u wilt gebruiken.

De duur van de behandeling voor het bleken van tanden hangt af van hoe erg je gebit is verkleurd en de behandelmethode. Dit is ook bepalend voor de kosten. We nemen deze punten vooraf mee tijdens het opstellen van het behandelplan, zodat je vooraf weet wat je kunt verwachten.

Wilt u meer dan alleen het bleken van tanden?

Wil je meer dan alleen het bleken van je tanden? We kunnen je op allerlei manieren helpen om (weer) een mooi gebit te laten zien. Wil je dat ontbrekende stukje wegwerken of staat een tand scheef? Onze tandartsen, preventie-assistenten en mondhygiënisten hebben voor alles een passende oplossing.

Heb je vragen over hoe je zelf tanden en kiezen in goede staat kunt houden? Wij geven je graag persoonlijk advies.

Het bleken van tanden is slechts een van onze taken

Het bleken van tanden is slechts één van onze diensten. Wij zijn een veelzijdige tandartsenpraktijk die geen behandeling uit de weg gaat. Je hoeft voor geen enkele behandeling naar een andere praktijk, dus heb je te maken met vertrouwde gezichten en de behandeling die je van ons gewend bent.

Je kunt natuurlijk ook gewoon terecht voor een periodieke controle of een gebitsreiniging. Tandheelkundige behandelingen behoren ook tot ons takenpakket, zoals wortelkanaalbehandelingen, kronen, bruggen en verdovingen.

Info

Wittere tanden

Thuis of in de praktijk

Vooraf aan uitgebreid kroon- en brugwerk

De nieuwe EU regels worden door ons toegepast

Stralende witte glimlach

Ottens Tandartsen probeert voor

elk tand probleem een oplossing te vinden

Neem snel contact op, wij denken met je mee!